Header Ads

Header ADS

Judas Priest - 'Hero, Hero' (official album stream)

Judas Priest - 'Hero, Hero'
Μετά από την κυκλοφορία των δύο πρώτων δίσκων τους ("Rocka Rolla" 1974, "Sad Wings of Destiny" 1976) οι Judas Priest άλλαξαν δισκογραφική εταιρεία και συνέχισαν την (συνεχώς ανοδική) πορεία τους. Από την Gull Records στην Columbia Records (δηλαδή την Sony Music).

Η Gull προσπάθησε να εκμεταλλευθεί την δημοφιλία που άρχισαν να αποκτούν οι Priest με μία σειρά από κυκλοφορίες του υλικού που είχε τα δικαιώματα. Κάπως έτσι προέκυψαν κάποια singles ή η συλλογή "The Best of Judas Priest". Μεταξύ αυτών και η συλλογή "Hero, Hero" που "βγήκε" το 1981 σε διπλό βινύλιο, ανάμεσα στους δίσκους "British Steel" (1980) και "Point of Entry" (1981).

Περιελάμβανε τα δέκα τραγούδια του "Rocka Rolla" σε νέα μίξη του Rodger Bain, έξι μουσικά κομμάτια από το album "Sad Wings of Destiny" συν μία εναλλακτική (ουσιαστικά την πρώιμη) έκδοση της διασκευής στο τραγούδι της Joan Baez, "Diamonds and Rust".

Η εν λόγω συλλογή γνώρισε αρκετές επανακυκλοφορίες, με πλέον πρόσφατη αυτήν της δισκογραφικής εταιρείας MNRK Heavy, σε διπλό βινύλιο, προ διετίας (23 Απριλίου 2022)...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.