Header Ads

Header ADS

Deceptor - 'Deceptor' (official album stream)

Deceptor
Οι Deceptor μας έρχονται από την Θεσσαλονίκη. Δημιουργήθηκαν τον Μάιο του 1988 και διαλύθηκαν τον Δεκέμβριο του 1991. Δημιούργησαν (απόλυτα δικαιολογημένο) "ντόρο" στους (undeground) κύκλους της χώρας μας παρότι δεν κυκλοφόρησαν δίσκο. Demos και promos άφησαν ως παρακαταθήκη.

Ο τραγουδιστής Γιάννης Κουτσελίνης έγινε γνωστός σε ευρύτερο κοινό όταν τραγούδησε σε δίσκο ("Heathen Machine") των Balance of Power που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2003 ("No Place like Home" και τα μυαλά στο μίξερ), ενώ δημιούργησε και τους Biomechanical.

Η συλλογή υπό τον τίτλο "Deceptor" συγκεντρώνει όλα τα ηχογραφήματα της μπάντας. Κυκλοφόρησε τον Μάιο σε ψηφιακή μορφή, ενώ σε φυσική μορφή (cd, βινύλιο, κασέτα) θα "βγει" τον τελευταίο φθινοπωρινό μήνα (6 Νοεμβρίου 2024) από την δισκογραφική εταιρεία Alone Records. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Deceptor:

«Ήρθε η στιγμή της κυκλοφορίας του Remastered Digital Album των Deceptor! Περιλαμβάνει ακυκλοφόρητα studio και Live κομμάτια και όσα εμπεριέχονται στο demotape 1989. Αυτή είναι η μοναδική επίσημη κυκλοφορία της μπάντας.

Οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή είναι χωρίς τη συναίνεση των Deceptor. Αποφασίσαμε επίσης να συνεισφέρουμε στο έργο του συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες "Λάμψη" προσφέροντας ένα ποσό από κάθε αγορά του ψηφιακού άλμπουμ μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.