Header Ads

Header ADS

Psychotic Waltz - 'Into The Everflow' (official album stream)

Psychotic Waltz - 'Into The Everflow'
Το μακρινό 1985 σχηματίσθηκαν στο San Diego οι Aslan. Δύο χρόνια αργότερα (και μετά την κυκλοφορία του ομώνυμου demo) μετονομάσθηκαν σε Psychotic Waltz και τα υπόλοιπα είναι (ή θέλω να πιστεύω πως είναι) γνωστά.

Τέσσερις εξαιρετικοί δίσκοι ("A Social Grace" 1990, "Into the Everflow" 1992, "Mosquito" 1994, "Bleeding" 1996) και η μπάντα διαλύθηκε το 1997 για να επανέλθει το 2010 (με δισκογραφικό αποτέλεσμα το album "The God-Shaped Void" που κυκλοφόρησε προ τετραετίας).

Δισκογραφική παρουσία θα έχουν και φέτος με την κυκλοφορία της συλλογής "To Chase the Stars" από την InsideOut Music. Αναμένεται σε λίγες ημέρες (12 Ιουλίου 2024) σε διπλό βινύλιο και θα περιλαμβάνει το ομώνυμο του 1989, το demo των Aslan, ενώ το δεύτερο βινύλιο θα αποτελείται από εννέα τραγούδια των Psychotic Waltz από πρόβα τους το 1988.

Στην παρούσα ανάρτηση θα εστιάσουμε στον δεύτερο "ολοκληρωμένο" δίσκο τους. Το album "Into The Everflow" κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1992. Σε λίγες ημέρες (12 Ιουλίου 2024) θα επανακυκλοφορήσει από την InsideOut Music σε μονό βινύλιο και διπλό cd με μπόλικα καλούδια (14 demo τραγούδια, ακόμη και από την περίοδο των Aslan).

Υπενθυμίζω ότι το τελευταίο τραγούδι ("Disturbing the Priest") αποτελεί διασκευή σε Black Sabbath (από τον δίσκο "Born Again" του 1983 με τον Ian Gillan στα φωνητικά)...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.