Header Ads

Header ADS

Scanner - 'Mental Reservation' (+ Conception of a Cure Demo 1994)

Scanner - 'Mental Reservation'
Η ιστορία των Scanner ξεκινά το μακρινό 1977. Τότε δημιουργήθηκαν οι Reinforce. Πέντε χρόνια αργότερα (το 1982) μετονομάσθηκαν σε Lions Breed και μία τετραετία αργότερα (και μετά από ένα demo κι ένα full length album), το 1986, σε Scanner.

Έχουν κυκλοφορήσει επτά "ολοκληρωμένους" δίσκους, με πλέον πρόσφατο το album "The Cosmic Race" που "βγήκε" στις αρχές του τρέχοντος έτους (12 Ιανουαρίου 2024) και σήμανε την δισκογραφική επιστροφή των Scanner μετά από εννέα έτη.

Παράλληλα η (νυν δισκογραφική τους εταιρεία) Rock of Angels Records επανακυκλοφόρησε τους τέσσερις πρώτους δίσκους των Γερμανών power metallers. Ο δίσκος "Mental Reservation" κυκλοφόρησε στις 9 Οκτωβρίου 1995 μέσω της Massacre Records κι αποτέλεσε το τρίτο πόνημα των Scanner.

Η ROAR το επανακυκλοφόρησε στα τελειώματα του περασμένου έτους (8 Δεκεμβρίου 2023) σε διπλό βινύλιο (μόλις 500 αντίτυπα) και σε ψηφιακή μορφή με τρία επιπλέον τραγούδια. Πρόκειται για τα μουσικά κομμάτια του demo "Conception of a Cure" που "βγήκε" το 1994...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.