Header Ads

Header ADS

Phaëthon - 'Eternal Hammerer' (official visualizer)

Master of metals, let his anvil ring
For one day, and then another
On the third from morn ‘til eve again
Let the flames lick the northern sky

Release the workers, dismiss the smiths!
Not a thousand men could match him
Smoke arising into high aether
An ironwork so masterful

Eternal Hammerer
Now craft the northern sky

A dome of iron, a globe over us
Undying blacksmith
Eternal Hammerer


Phaëthon - 'Wielder of the Steel'
Φαέθων, γιος του Ηλίου και της νύμφης Κλυμένης. Υποθέτω ότι ο μύθος του είναι (λίγο - πολύ) γνωστός. Το πως προσπάθησε να οδηγήσει το άρμα του πατέρα του, τα έκανε "μαντάρα" και ο Δίας τον γκρέμισε - σκότωσε με κεραυνό προτού κάψει ολάκερη την γη. Phaëthon ονομάζεται ένα Βρετανικό συγκρότημα επικού heavy metal, το οποίο σχηματίσθηκε προ τετραετίας (το 2020) από τον Φινλανδό S. Vrath και μας παρουσιάζεται κάπως έτσι:

«Phaëthon was formed in 2020 by S. Vrath with the distinct goal of delivering ripping old school heavy metal of the epic persuasion.»

Το έτος δημιουργίας τους (2020) κυκλοφόρησαν το ep "Sacrifice Doth Call". Την επόμενη χρονιά τα πέντε τραγούδια του ep αποτελούν μέρος της συλλογής - split "Iron and Hell Vol.I" (μαζί με Chevalier, Iron Griffin και Atom Smasher). Πέρυσι κυκλοφόρησαν σε κασέτα το -τριών τραγουδιών- demo "Eternal Hammerer" και πλέον έφθασε η στιγμή για τον πρώτο "ολοκληρωμένο τους δίσκο.

"Wielder of the Steel" ο τίτλος, αποτελείται από οκτώ (8) τραγούδια και αναμένεται την προτελευταία ημέρα του καλοκαιριού (30 Αυγούστου 2024) σε cd, βινύλιο και σε ψηφιακή μορφή μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Gates of Hell Records (θυγατρική της Cruz del Sur Music ως γνωστόν)...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.