Header Ads

Header ADS

Númenor - 'Stronghold' (official music video)

Númenor
Númenor, ένα ακόμη συγκρότημα με όνομα εμπνευσμένο από τον κόσμο που δημιούργησε ο J.R.R. Tolkien. Μας έρχονται από την Σερβία και αρέσκονται στο πομπώδες / συμφωνικό power metal με black metal "πινελιές" (κυρίως στα φωνητικά), αν κι η μπάντα "υπογράφει απλά ως "Epic Power Metal". "Sword and Sorcery Metal" αποκαλούν το μουσικό τους ύφος.

Έχουν κυκλοφορήσει τέσσερις "ολοκληρωμένους" δίσκους (με πλέον πρόσφατο το album "Draconian Age" που "βγήκε" πρόπερσι), τέσσερα EPs, ισάριθμα singles και δύο split (μαζί με τους Forlorn Wisp το ένα και με τους Advent Sorrow το άλλο).

Το νέο τους δισκογραφικό πόνημα είναι συλλογή, τιτλοφορείται "Tales From the Edge of Time", κυκλοφορεί από τον περασμένο Απρίλιο και αφορά τους Blind Guardian, καθώς όλα τα τραγούδια πλην ενός (του επιλογικού "Make the Stand") είναι διασκευές.

Παρακολουθούμε το μουσικό βίντεο του τραγουδιού "Stronghold", για το οποίο η μπάντα μας λέει (στην περιγραφή του βίντεο) ότι αποτελεί τμήμα του δίσκου "Draconian Age" (αν και δεν το βλέπω ως τίτλο ούτε στην έκδοση του cd της Elevate Records, ούτε στην ψηφιακή, πιθανότατα bonus σε κάποια άλλη έκδοση;).

Band: Númenor
Country of origin: Serbia
Location: Belgrade
Formed in: 2009
Genre: Epic Power Metal
Lyrical themes: Fantasy, Literature
Years active: 2004-2005 (as Franconian Frost), 2005-2009 (as Esgaroth), 2009-present

Video: "Stronghold"
Music: Srdjan Brankovic
Lyrics: Marko Miranović
Video: Lumen Prodaction

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.