Header Ads

Header ADS

Whyzdom - Dancing With Lucifer (video)

Η μπάντα Whyzdom μας έρχεται από την Γαλλία. Έχει κυκλοφορήσει δύο ολοκληρωμένα album (συν ένα ep) και εντάσσεται στο ευρύτερο φάσμα του Symphonic Metal. Προ ημερών παρουσίασαν ένα και- νούριο video clip, με το οποίο μας σύστησαν την νέα τραγουδίστρια του συγκροτήματος, Marie Rouyer.

Η Marie προστέθηκε πέρυσι στο line up των Whyzdom αντικαθιστώντας την Elvyne Lorient, η οποία με την σειρά της είχε αντικαταστήσει την Clémentine Delauney, που είχε αντικαταστήσει την Lisa Schaphaus - Middelhauve, η οποία είχε αντικαταστήσει την Telya Melane (ουφ, τελείωσα)! Απ' ότι φαίνεται δεν στεριώνει γυναίκα τραγουδίστρια στην μπάντα!

Το βίντεο κλιπ αφορά το τραγούδι "Dancing With Lucifer" από τον δίσκο "Blind?" (2012) με την ερμηνεία της Marie Rouyer (στο album το τραγουδάει η Lorient)! Όπως γράφει και το συγκρότημα: «Here it is finally: our new music video with Marie Rouyer! Enjoy and share!»

ΥΓ. Στις φωτογραφίες είναι οι (πρώην και νυν) τραγουδίστριες της μπάντας. Στην 1η είναι η τωρινή (Marie Rouyer), στην 2η η Clémentine Delauney, στην 3η η Elvyne Lorient, στην 4η η Telya Melane και στην 5η η Lisa Schaphaus - Middelhauve...

2 σχόλια:

  1. Τα κορίτσια στην 2η και στη 3η φωτογραφία κακώς τα απέλυσαν (αν τις απέλυσαν και δεν παραιτήθηκαν οι κοπέλες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.