Header Ads

Header ADS

Warlord - Live Singer Audition

Είναι ήδη γνωστό, εδώ και μερικές ημέρες, το όνομα του τραγουδιστή που θα τραγουδήσει με τους Warlord στις Ευρωπαϊκές συναυλίες τους (μία στην Γερμανία και δύο στην Ελλάδα): Giles Lavery, ο οποίος "συστήθηκε" στο heavy metal κοινό ως frontman των Dragonsclaw. Οι Dragonsclaw είναι μία power metal μπάντα από την Αυστραλία που έχει κυκλοφορήσει έναν δίσκο (Prophecy) στα τελειώματα του 2011. Ιδού το πλήρες line up των Warlord για τις συγκεκριμένες συναυλίες:

Bill Tsamis - (κιθάρα)
Mark Zonder - (τύμπανα)
Giles Lavery - φωνή (Dragonsclaw)
Philip Bynoe - μπάσο (Steve Vai / Slavior)
Paolo Viani - κιθάρα (Black Jester)
Angelo Vafeiadis - πλήκτρα (ex-Parthian Shot/9mm)

Πάρτε μία "γεύση" για το πως ερμηνεύει ο Lavery το παλαιό υλικό των "Πολεμάρχων" στο κάτωθι audio clip. Το πεντάλεπτο βίντεο περιλαμβάνει, με χρονολογική σειρά, αποσπά- σματα από τους ύμνους: "Lost and Lonely Days", "Aliens", "Penny for a Poor Man", "Black Mass" και "Child of the Damned"...

6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Γεια σου Kanthare μερακλή. Λατρεμένη μπάντα οι Warlord. Δεν μας είπες όμως:

      α) αν προμηθεύτηκες εισιτήριο και
      β) πως σου φαίνονται οι ερμηνείες του Lavery.

      Διαγραφή
  2. Τίκετ δεν έχω πάρει (ακόμα). Περιμένω να μου πει ένας φίλος αν θα έρθει. Πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεις παρέα για τέτοιες συναυλίες. Πρέπει να είμαι ο μόνος από τις παρέες μου που ακούει ακόμα metal.

    Νταξ, καλός είναι ο Lavery. Κάπως soft, βέβαια. Θα προτιμούσα τον Cans. Μου έβγαζε μια επιθετική μελωδία. (Φέρτε πίσω τον Rick Anderson!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Rick Anderson (a.k.a. Damien King III) είναι ο τραγουδιστής της μπάντας. (Οπότε δεν χρειάζεται να τον φέρεις πίσω!) Αυτός θα τραγουδάει στο "Holy Empire". Απλά για το παλιό υλικό (στο οποίο θα εστιάσουν οι Warlord στις εν Ελλάδι συναυλίες τους) ο Tsamis ήθελε κάποιον καλύτερο στις ψηλές συχνότητες και θεωρεί πως ο Rick δεν μπορούσε να ανταποκριθεί...

      Ε, όχι και soft ο Lavery: http://www.youtube.com/watch?v=Z03YnxGom2I

      Στον Cans διαφωνούμε οριζόντια και κάθετα. Αν και οφείλω να παραδεχθώ πως στο "Rising out of the ashes" είχε υπερβάλει εαυτό.

      Διαγραφή
  3. Ναι, αλλά εγώ δεν θα δω τον Rick Anderson! Τον Lavery θα δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και θα σου αρέσει κιόλας, believe me...

      (Αδυνατώ να φανταστώ τον Rick να ερμηνεύει το "Aliens" ή το "Mrs. Victoria"...)

      Διαγραφή

Από το Blogger.