Header Ads

Header ADS

Το εξώφυλλο του "Lord of steel" των Manowar

Σε λίγες ημέρες (19/10) θα κυκλοφορήσει η "κανονική" έκδοση του "The Lord Of Steel" των Manowar. Θα "βγει" σε τρεις εκδόσεις: cd, picture vinyl και digital album. Ιδού και το εξώφυλλο στην τελική του μορφή. Οφείλω να ομολογήσω πως το βρίσκω όσο κακόγουστο το περίμενα, όπως και τα περισσότερα εξώφυλλα Manowar.

ΥΓ. Παρότι δηλωμένος Manowarάς, τα εξώφυλλά τους τα θεωρώ κάτω του μετρίου. Τα μόνα εξώφυλλα των Manowar που μου αρέσουν είναι το "Battle Hymns" και το "Sign of the hammer"!

7 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=EZiCO74QdAU
    The Kingdom of Steel NEW SONG (2012)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ξέρω, του έκανα και ανάρτηση. Πως πάει Achilles;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα οκ bro! Πολλες δουλειες τωρα τελευταια με ολα (οικογενεια + δουλεια). Κοινως τρεχουμε πανικοβλητοι. Εδω εισαι >> http://www.youtube.com/channel/UCbqNCSVBkReV3_vAtKqUjpA?feature=CAwQwRs%3D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως πρέπει να ομολογήσω πως, εν αντιθέσει με την πλειοψηφία, βρίσκω τον ήχο της Hammered Edition εκπληκτικό! Τον καλύτερο που είχαν οι Manowar εδώ και πολλά χρόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. BΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΔΗΛ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ HAIL TO ENGLAND?/???????????Τ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ???????!!!!!!!!!!!! ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ Η ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ,ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γεια σου ανώνυμε. Μιλώ στον ενικό γιατί -κρίνοντας από το συνθετικό "και", με το οποίο ξεκινάς το τελευταίο σχόλιο ότι- είσαι ο ίδιος σχολιαστής.

    1) Θεωρώ το εξώφυλλο του "Hail to England" παιδικό κι ότι υποβιβάζει το αριστουργηματικό μουσικό περιεχόμενο του δίσκου.

    2) Θεωρώ τον ήχο του "The Lord Of Steel" (στην έκδοση του Hammer, την retail edition δεν την έχω αγοράσει ακόμη) ότι πιο original ηχητικά έχουν κυκλοφορήσει οι Manowar την τελευταία εικοσαετία. Μετά το "Triumph of steel" δηλαδή. Original με την έννοια πως ο ήχος των Manowar ξεχώρισε (και κυριάρχησε) γιατί στηριζόταν στο δίπολο μπάσο - φωνή. Καλώς ή κακώς το μπάσο τα τελευταία χρόνια είχε "σιγήσει". Δεν είχε δηλαδή πρωτεύοντα ρόλο. Στο "The Lord Of Steel" έχει και η ηγετική επιστροφή του μου άρεσε. Ερώτηση: άκουσες τον δίσκο σε φυσικό format (cd) ή από mp3 "κατεβασμένο"; Έχει πολύ μεγάλη διαφορά.

    3) Ποτέ μου δεν κατάλαβα την λογική του να απαξιώνουμε και να ειρωνευόμαστε τις αντίθετες απόψεις. Δικαίωμά σου είναι να διαφωνείς. Θα βγω εγώ να σου πως να μην γράφεις δημόσια σχόλια και να τα λες ιδιωτικά με τους κολλητούς σου; Γιατί; Επειδή διαφωνούμε; Τι να πω... Ότι στον 21ο αιώνα προσπαθούμε ακόμη να αποδείξουμε τα αυτονόητα, όπως η ελευθερία του λόγου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.