Header Ads

Header ADS

ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ WARLORD ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ!!!

Τα άπαντα των Warlord (δεν είναι και πολλά, μεταξύ μας) σε διπλό cd. Ότι έχει ηχογραφήσει η μυθική αυτή μπάντα θα κυκλοφορήσει σε συλλογή τον Απρίλιο του νέου έτους. Η πρωτοβουλία ανήκει στην Arkeyn Steel Records που απέσπασε την συγκατάθεση του Tsami.

Αναλυτικότερα, η συλλογή θα περιέχει το "Deliver Us", το "...And The Cannons Of Destruction Have Begun" και το "Rising Out Of The Ashes".

Συν τοις άλλοις θα περιλαμβάνονται στην ανθολογία το "Mrs. Victoria" (υπήρχε στην Ιαπωνική έκδοση του "Deliver Us"), το single "Lost And Lonely Days / Aliens" (το έχω σε βινύλιο yeah!), το "The Hands And Feet (Thunderchild’s Farewell)" (σόλο ντραμς του Zonder που υπήρχε μόνο στην συλλογή "The Kingdom Come") και τον ύμνο "Lost And Lonely Days" (με τον Cans στα φωνητικά από την Ιαπωνική έκδοση του "Rising Out Of The Ashes"). Συνυπολογίστε καινούριο artwork κι όλα τα συναφή (στίχους, φωτό κλπ.).

Όσοι προλάβουν κάποια από τις 300 πρώτες κόπιες (1.000 αριθμημένες θα κυκλοφορήσουν στο σύνολο) θ' αποκτήσουν και την επίσημη βιογραφία του γκρουπ (βιβλίο) με στοιχεία (στοιχεία, πληροφορίες, φωτογραφίες κλπ.) που προμήθευσε ο ίδιος ο Tsamis και θα δουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά!

Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της ανθολογίας των Warlord θα "συμπέσει" με το festival "Keep It True". (Τυχαίο; Δεν νομίζω!) Ελπίζω μόνο να μην τα προλάβουν όλα οι Γερμαναράδες γιατί την βιογραφία την θέλω! Και τα cd, βεβαίως-βεβαίως, παρότι έχω τα πάντα από Warlord...

ΥΓ.Στην ανθολογία θα περιλαμβάνονται τα άπαντα από τις επίσημες ηχογραφήσεις της μπάντας. Όχι τα demo! (Πότε θ' ακούσω "επισήμως" Dark Civilization...)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.