Header Ads

Header ADS

JAMES RIVERA speaking...

«Κάποιοι από εσάς θα γνωρίζετε ήδη από τα online media ότι οι Armored Saint ανακοίνωσαν 3 επιβεβαιωμένα shows στην Βορειοανατολική Αμερική με τους Seven Witches ως support μπάντα. Για να αποφευχθεί κάθε σύγχυση, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα είμαι μαζί τους. Επιπλέον, επέλεξα να μην είμαι πλέον μέρος αυτής της μπάντας για λόγους υπεράνω του ελέγχου μου.

Προσπάθησα με το καλύτερο τρόπο να θέσω τη κατεύθυνση των Seven Witches σε σωστή κατεύθυνση αλλά απ' ότι φάνηκε τα μεγάλα κεφάλια δεν το είδαν με το ίδιο σκεπτικό και αποφάσισαν να αντιπροσωπεύσουν τον νέο album των Seven Witches με ένα εντελώς διαφορετικό line-up στα μέλη.

Είμαι σίγουρος ότι η πολυ-αναμενόμενη επιστροφή των Armored Saint θα είναι άξια της αναμονής μας. Όσο για τους fans που ήθελαν να δουν τους Seven Witches και το line-up με μένα στην συνολική εικόνα, ζητάω ταπεινά συγγνώμη, ειλικρινά λυπάμαι.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα νέα μου, σχεδιάζουμε κάποια shows στην Ευρώπη με τη tribute μπάντα μου, Sabbath Judas Sabbath, που θα περιέχουν και κάποια αφιερώματα στα τραγούδια των Seven Witches και Metalsteel. 3 live έχουν επιβεβαιωθεί για τον Νοέμβριο ενώ όταν όλα τα shows οριστικοποιηθούν, οι ημερομηνίες και τα μέρη θα ανακοινωθούν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.