Header Ads

Header ADS

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ SATAN'S HOST ΜΕ CONKLIN!!!

«I felt that me and Harry had some unfinished business from before, and how things have progressed lately I felt now was the best time to go ahead and take this to a whole new level» δήλωσε πρόσφατα ο Patrick Evil. Τώρα θα ρωτήσετε (και με το δίκιο σας) ποιος είναι αυτός.

Η ηγετική μορφή των Satan's Host. Μίας μπάντας που ξεκίνησε απ' το ιδιόμορφο US Power του "Metal from Hell" πίσω στο 1986 για να περάσει σε πιο black μονοπάτια με την επανενεργοποίησή της την περασμένη δεκαετία.

Προς τί όλη αυτή η προλογική βαβούρα; Γιατί επέστρεψε ο "Τύραννος". Ο απόλυτος metal τραγουδιστής, Harry Conklin (βλ. Jag Panzer, Titan Force), ξαναπιάνει το μικρόφωνο των Satan's Host εικοσιπέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο. Το άλμπουμ θα ονομάζεται "By the Hands of the Devil" και θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου από την Moribund Cult Records.

Ένα πρώτο δείγμα είναι διαθέσιμο, το ομότιτλο κομμάτι (By The Hands Of The Devil) που "ανοίγει" τον δίσκο και φανερώνει ένα ενδιαφέρον μείγμα από κολασμένο US Power με Black Metal τεχνοτροπία. Π.χ. blastbeats και b.m. riffing σε σημεία. Δικό σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.