Header Ads

Header ADS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ THERION

«Πρώτα τα καλά νέα! Ο μπασίστας Nalley Påhlsson, χρησιμοποίησε καλά τον χρόνο που του δόθηκε, ηρέμησε και ξαναβρήκε τους ρυθμούς της ζωής του. Είμαι πολύ χαρούμενοι που τον επανακαλωσορίζουμε! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Waldemar Sorychta (Enemy Of The Sun, ReVamp,Grip Inc) που ήταν στη θέση του Nalley, μέχρι εκείνος να συνέλθει.

Τα δεύτερα νέα θα σας στενοχωρήσουν λίγο. Η τραγουδίστριά μας Katarina Lilja, αποφάσισε να κάνει μια δεύτερη προσπάθεια να μπεί στον βαρετό πολιτισμένο κόσμο και να σταματήσει να είναι μια cool rock star πια. Να κάθεται σπίτι με τον φίλο της και να έχει μια κανονική δουλειά.

Το είχε ξαναπροσπαθήσει στο παρελθόν, γι' αυτό και δεν ήταν μαζί μας στο Adulruna Redviva 20 year anniversary Tour. Μπορεί τότε να ήταν λάθος το αγόρι ή η δουλειά. Ή και τα δύο! Όπως και να έχει, τώρα πλέον έχει νέο αγόρι(και ελπίζουμε σύντομα και νέα δουλειά), και είναι έτοιμη για τη BRLWBAR (Boring Regular Life Without Being A Rockstar) version 2,0.

Αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά έχει βρει ένα καλό αγόρι. Εμάς θα μας λείψει πολύ, και πάνω στη σκηνή και όταν βρισκόμασταν στο δρόμο. Της ευχόμαστε τα καλύτερα και καλή τύχη!»
Christofer Johnsson
(Therion)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.