Header Ads

Header ADS

PRIMORDIAL:ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ

«...Όσο μεγαλώνουμε, η σχέση με την ζωή μας αλλάζει, η συνειδητοποίηση του ότι δεν θα ζήσεις για πάντα, το μεγάλο σχέδιο που ήλπιζες να ξεσκεπάσεις δεν υλοποιείται ποτέ, τροφή για τα σκουλήκια και τίποτα παραπάνω.

Είμαστε ζώα και τέρατα και το να συμφιλιωθείς με αυτό το τέρας μπορεί να σου πάρει μια ζωή, όμως το πιο συχνό που συμβαίνει είναι να μην το δαμάσεις ποτέ. Αν είσαι λύκος, θα είσαι πάντα λύκος. Όλοι ζητάμε λύτρωση με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, από τα ψέματα ή από την αλήθεια.

Εμείς που δεν έχουμε θεό ή πίστη, συχνά ζηλεύουμε αυτόν που έχει πίστη γιατί η ζωή του φαίνεται να έχει έναν μεγαλύτερο σκοπό, παρά το γεγονός πως η λογική, ο πραγματισμός, η φυσική και ο ρεαλισμός θα έπρεπε να διαλύσουν κάθε ίχνος πίστης, εμείς επιμένουμε να ψευδόμαστε στους εαυτούς μας. Ίσως να μην αντέχουμε τον εναλλακτικό δρόμο.

Οπότε τα θέματα της θρησκείας, της θνητότητας και του θανάτου επανέρχονται συνέχεια, μαζί με τα συνεχιζόμενα θέματα της αποξένωσης, του μαρτυρίου, της θυσίας, της βίας και της τιμωρίας.

Αυτό είναι το έβδομο album μας, ξέρετε τι να περιμένετε: πάθος, ένταση, αφοσίωση και επιμονή. Μην περιμένετε φαντασία ή φυγή από την πραγματικότητα. No remorse, no regret.»
Naihmass Nemtheanga (Alan Averill)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.