Header Ads

Header ADS

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο JOHN ARCH (αααααααααα!!!!!!!!!!!)

Δεν ανακαλύπτω την Αμερική, το ξέρω ότι η είδηση κυκλοφορεί (κι οπλοφορεί) στο διαδίκτυο κοντά ένα μήνα. Μα δεν μπορώ να την αφήσω ασχολίαστη, ούτε να κρύψω τον ενθουσιασμό και την συγκίνησή μου. Το αηδόνι επιστρέφει!!! 2μιση δεκαετίες μετά τον δίσκο-ορόσημο "Awaken the Guardian" κι οκτώ έτη μετά το θεϊκό EP "A Twist of Fate".

Αφήστε με να σας διηγηθώ ένα -μάλλον- ευτράπελο. Όταν αποφάσισε να επιστρέψει στην δισκογραφία και κυκλοφόρησε το EP διάβασα σε συνέντευξή του πως αν οι πωλήσεις ήταν ικανοποιητικές θα ακολουθούσε πλήρης δίσκος. ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΡΕΙΣ ΚΟΠΙΕΣ!!! Η μία για δώρο και οι δύο για προσωπική χρήση!!! (Γέλασε κανείς παλιοχαρακτήρας;)
Διαβάστε ονειρεμένο line-up από μέλη των Fates Warning (πρώην, νυν και session), με τους Joey Vera στο μπάσο, Bobby Zarzombek στα τύμπανα και τους Jim Matheos-Frank Aresti στις lead κιθάρες.

Θα κυκλοφορήσει τέλη άνοιξης / αρχές καλοκαιριού από τη Metal Blade. Η ηχογράφηση για τα τύμπανα ξεκίνησε στις 12 Ιανουαρίου, ενώ αυτή για τα υπόλοιπα όργανα και τα φωνητικά ολοκληρώθηκε στα μέσα Φεβρουαρίου. Arch και Matheos ανέλαβαν την παραγωγή.

Τί να περιμένω; Δεν ξέρω. Ποιότητα σε κάθε περίπτωση. Πιθανά να ακολουθηθεί η κατεύθυνση του "A Twist of Fate", το οποίο το θεωρώ ένα από κορυφαία δείγματα έντεχνου heavy metal της 1ης δεκαετίας του 21ου αιώνα. Σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.