Header Ads

Header ADS

ΤΡΙΠΛΟ BYPASS Ο KING DIAMOND

Η Livia Zita (γυναίκα του King Diamond) εξέδωσε την εξής ανακοίνωση στην myspace ιστοσελίδα του Δανού τραγουδιστή:

«Επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω για τα νέα των προηγούμενων εβδομάδων επειδή επηρεάζουν πολλά πράγματα. Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ο King Diamond έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Μετά από πολλές διαφορετικές εξετάσεις οι γιατροί συνέστησαν να γίνει καρδιακός καθετηριασμός.

Ο καρδιακός καθετηριασμός είναι μια διαδικασία κατά την οποία οι γιατροί οδηγούν ένα λεπτό σωλήνα επάνω από το πόδι στην καρδιά, όπου διοχετεύεται χρωστική ουσία στο αίμα. Στη συνέχεια μια κάμερα στο άκρο του σωλήνα παίρνει πολλές εικόνες των αρτηριών της καρδιάς, και αναζητούν για τυχόν μπλοκαρίσματα.

Μετά από αυτό, καθόρισαν ότι είχε αρκετές καρδιακές προσβολές, και τρεις από τις αρτηρίες της καρδιάς του ήταν η αιτία: η μία ήταν εντελώς αποκλεισμένη, η δεύτερη ήταν 90% μπλοκαρισμένη, και η τρίτη ήταν 65% μπλοκαρισμένη. Η μόνη λύση για αυτό ήταν η χειρουργική επέμβαση ανοικτής καρδιάς.

Η επέμβαση κράτησε επτά ώρες. Όλα πήγαν καλά. Περπατούσε και έτρωγε στέρεες τροφές ήδη δύο ημέρες μετά την επέμβαση και ήταν ο πρώτος στην ιστορία του νοσοκομείου που περπάτησε από μόνος του μετά από μία τόσο σοβαρή επέμβαση.

10 ημέρες μετά το ασθενοφόρο τον πήγε στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης, τώρα είναι στο σπίτι και αναρρώνει. Θα χρειαστεί λίγους μήνες μέχρι ο ίδιος να αισθανθεί φυσιολογικά και χωρίς πόνους.

Ο King Diamond είναι αιώνια ευγνώμων για το προσωπικό στο Centennial Ιατρικό Κέντρο που τον φρόντισε. Τους Dr. Kourlis, Δρ Kamili, Dr. Alang, τους νοσηλεύτες Κρίστι και Thomas μεταξύ άλλων, που του δείξανε την καλύτερη φροντίδα και προσοχή.

Υπό αυτές τις συνθήκες, θα είναι ένα διάλειμμα από τη μουσική και τη μουσική βιομηχανία συνολικά μέχρι νεωτέρας. Έχει θέληση να γράψει νέα μουσική, να τελειώσει το DVD και να πάει σε περιοδεία. Όμως προς το παρόν αυτά τα πράγματα είναι για το απώτερο μέλλον.

Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι η μπάντα δε θα σταματήσει, ούτε θα διαλυθεί ή κάτι άλλο. Η υγεία είναι η πρώτη προτεραιότητα και όταν όλα πηγαίνουν καλά μαζί του η μουσική θα συνεχιστεί. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για την ανάγνωση αυτού και STAY HEAVY."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.