Header Ads

Header ADS

ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ MOTORHEAD

H Motörhead Music/UDR, EMI Label Services και η Future Publishing ανακοίνωσαν τη κυκλοφορία του νέου album των Motörhead. Ο νέος δίσκος ονομάζεται The Wörld Is Yours και θα κυκλοφορήσει νωρίτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στις 14 Δεκεμβρίου το περιοδικό Classic Rock θα παρουσιάσει (σε 132 σέλιδες) το συγκρότημα μέσα από συνεντεύξεις καθώς και την πορεία τους μέχρι τις μέρες μας.
Περιέχει επίσης και τον νέο τους δίσκο σε CD. Για τον υπόλοιπο κόσμο το άλμπουμ θα βρίσκεται σ’όλα στα καταστήματα στις 17 Ιανουαρίου. To The Wörld Is Yours είναι ιδιαίτερος δίσκος για τους Motörhead αφού προέρχεται από την πρώτη τους δισκογραφική εταιρία την Motörhead Music.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του ο ντράμερ Mikkey Dee με θέμα την δισκογραφική εταιρία των Motörhead δήλωσε: "Έχουμε πολύ ικανά άτομα στην Motörhead Music. Δυστυχώς το νέο μας άλμπουμ θα έχει μια μικρή καθυστέρηση. Δεν θα κυκλοφορήσει πριν την περιοδεία μας στο Ηνωμένο Βασίλειο το οποίο και είναι ντροπή αλλά εμείς θα παίξουμε μερικά κομμάτια μας απο αυτό γιατί δεν θέλουμε το Ηνωμένο Βασίλειο να το χάσει".
Όλα τα κομμάτια είναι γραμμένα και εκτελεσμένα από τους Lemmy, Philip Campbell και Mikkey Dee. Παραγωγό για ακόμα μια φορά ο Cameron Webb. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα τέλη της άνοιξης. Track list:

01. Born To Lose
02. I Know How To Die
03. Get Back In Line
04. Devil's In My Head
05. Rock 'N' Roll Music
06. Waiting For The Snake
07. Brotherhood Of Man
08. Outlaw
09. I Know What You Need
10. Bye Bye Bitch Bye Bye

3 σχόλια:

Από το Blogger.