Header Ads

Header ADS

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ JORG MICHAEL

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Jens Johansson, ενημερώνει πως ο drummer των Stratovarius, Jörg Michael, διεγνώσθη με καρκίνο. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι των Stratovarius, φοβάμαι ότι έχω κάποια πολύ άσχημα νέα. Νέα που δε μπορείτε να τα φανταστείτε. Αφορούν στο φίλο και drummer μας Jörg Michael.

Ο Jörg έχει καρκίνο. Πρόσφατα ανακάλυψε έναν όγκο στο λαιμό του και για αυτό πήγε στο γιατρό, ο οποίος αποφάσισε να προβεί σε εγχείρηση, με αποτέλεσμα να ανακαλύψει ότι πρόκειται για "κακοήθες τυφοειδές νεόπλασμα".

Αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν ολόκληρο το θυρεοειδή του μόνο και μόνο για να έχει μια ευκαιρία παραπάνω να ξεπεράσει το πρόβλημα αυτό. Θα πρέπει επίσης να κάνει και ραδιοθεραπεία.»

Ο Jörg Michael, μία πολεμική μηχανή των τυμπάνων, έχει διατελέσει μέλος (είτε ως "κανονικό", είτε ως session μουσικός) σε πάρα πολλές μπάντες όπως: Rage, Living Death, Saxon, Grave Digger, Running Wild, Mekong Delta, Unleashed Power, Surgeon, Tom Angelripper, Axel Rudi Pell, Beto Vazquez Infinity, Headhunter κ.α.

Καλή δύναμη και κουράγιο Jörg! Είσαι μαχητής, θα το παλέψεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.