Header Ads

Header ADS

Ο OZZY ΕΙΝΑΙ...ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ!!!

Ο Ozzy εκτός από τραγουδιστής είναι και ένας άνθρωπος που από τον οργανισμό του έχει περάσει κάθε επιβλαβής ουσία που μπορεί να πάρει άνθρωπος! Ναρκωτικά και αλκοόλ μαζί με τα ξενύχτια είναι λίγα από αυτά που έχει ζήσει.

Είναι απορίας άξιο λοιπόν πως καταφέρνει στα 61 του και είναι ακόμα ζωντανός. Ο ίδιος υποστήριζε πάντα ότι είχε γονίδια υπερανθρώπου και γι' αυτό δεν καταλάβαινε τίποτα από τις καταχρήσεις.
Τελικά, τα λόγια του δεν ήταν χωρίς βάση καθώς αυτό αποδείχθηκε και επιστημονικά! Σύμφωνα με τους επιστήμονες ο Όζμπορν είναι απόγονος των Νεάτερνταλ και αυτό εξηγεί τις αυξημένες αντοχές του!

Οι επιστήμονες εξέτασαν επίσης το γενεαλογικό του δέντρο και διαπίστωσαν ότι είναι μακρινός συγγενής του διαβόητου κλεφτή Τζέσε Τζέιμς άλλα και των Τσάρου Νικόλαου και του βασιλεία Γεωργίου του πρώτου. Και εκτός από αυτά, μοιράζεται κάποια γονίδια και με τους αρχαίους Ρωμαίους!
Η ανάλυση του DNA του τραγουδιστή, όπως ισχυρίζονται οι επιστήμονες, είναι πανομοιότυπη με Ρωμαίους που σκοτώθηκαν από την έκρηξη του Βεζούβιου το 79 μ.Χ στην Πομπηία.

Για αυτή την τελευταία αποκάλυψη ο Όζμπορν δήλωσε: «Εάν κάποιοι από τους αρχαίους Osbournes έπιναν ότι πίνω εγώ σίγουρα δεν θα καταλάβαιναν ότι η λάβα πέρασε από πάνω τους».

4 σχόλια:

  1. Καλα, αν ο Ozzy ειναι ολα αυτα, τοτε και εγω ειμαι ο ... Ozzy !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια και το'φερε η κουβεντα, φιλε, ο Lemmy, ειναι απο τους πιο αξιοπρεπεις μουσικούς που έχουν περάσει από αυτόν τον σκατοχώρο. Σε αντίθεση με τα καραγκιοζιλίκια του Ozzy ! Σεβομαι την ιστορία του, αλλά από καραγκιοζιλίκι σε καραγκιοζιλίκι το πάει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απολύτως! Καμία σύγκριση Ozzy με Lemmy!!! Καμία όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.